banner913
banner932
banner1012

Başarılı öğrenciler belgelerini aldı

banner1020

YDK’da Fransızca DELF sınavlarında başarı gösteren 22 öğrenci belgelerini aldı

banner974
Başarılı öğrenciler belgelerini aldı

banner971

Yakın Doğu Koleji’nde eğitim gören ve Mayıs ayında yapılan Fransız Eğitim Bakanlığı onaylı, Fransızca DELF sınavlarında başarı gösteren 22 öğrenci belgelerini aldı.
DELF A1 ve A2 seviyelerinde sınava katılan ve % 100 başarı sağlayan 22 öğrencinin Dil Eğitimi Diploması yerine geçen belgelerini aldığı belirtildi.  
Avrupa Birliği Ortak Dil Kriterleri’ne uygun olarak yapılan sınav sonrası verilen diplomaların uluslararası düzeyde geçerliliği bulunuyor. İleriki yaşamlarında kişilerin özgeçmişlerinde önemli bir yer alacak bu belgelerin her biri ayrı ayrı birer dil pasaportu niteliği taşıması bakımından da önem taşıyor.
Elde edilen başarı ile ilgili açıklama yapan Yakın Doğu Koleji Müdürü Işılay Arkan, “ikinci yabancı dil olarak senelerdir okulumuzda verilen Fransızca eğitimi, her zaman elde ettiği başarılarla Yakın Doğu Koleji isminin üstüne düşen tarafını gururla temsil etmiştir” dedi.
Yakın Doğu Koleji’nin kurulduğu andan itibaren azimli ve çalışkan bir kadrodan oluşan Fransızca bölümünün başarılarının devam ettiğini ifade eden Okul Müdürü Arkan, sınavda başarı gösteren öğrencileri tebrik ederek, sınav hazırlığında emeği geçen Fransızca öğretmenlerine de teşekkür etti. Işılay Arkan, “Her zaman dediğimiz gibi, başarılarımız, başaracaklarımızın teminatıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

DELF Sınavı’nda başarı gösteren öğrenciler:


A1                                                       A2
Ralf Reis                                           Lara Öztay
Fisun Hocaoğlu                                 Bensu Sürel
Şayan Arıkan                                     Nilsu Doğa Taşçıoğlu
Emir Sezgin                                       Yağmur Hacıahmetoğlu
Selen Hocaoğlu                                  Münevver Kadiroğulları
Hasan Hüdaoğlu                                Asra Polili
Birkan Davulcu                                  Zehra Erdemsiz
Ayten Çamur                                      Pembe Oduncuoğlu
Miray Tekcan
Hayal Öcal
Hayat Öcal
Kaan Sökmen
Berkem Gürcan
Onur Eren Kalabalık

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.