banner913
banner932
banner1012

ECEVİTİ UNUTMADIK


Özcan ÖZCANHAN

Özcan ÖZCANHAN

Okunma 25 Temmuz 2015, 10:10

Özgürlük Bayramımız, 20 Temmuzu, törenlerle kutladığımız bu günlerde, yetkililer, Milli Günleri Kutlama Komitesi, siyasiler ve liderlerimiz, “Kara Oğlan-Kıbrıs fatihi” Bülent Eceviti yine unuttular.

Ama, bizler, Sönmezliler Ocağı Başkanı, yönetim Kurulu üyeleri ve TMT, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği yetkilileri , UNUTMADI.

20 Temmuz Barış Harekatının mimarı, rahmetli Bülent Eceviti, her yıl olduğu gibi, bu yıl da, Heykeli-Anıtı önünde , mütevazi bir törenle andık.

Celal Bayar ve diğer dostların anlamlı konuşmalarında Ecevitin, Kara Oğlanın, üstlendiği sorumlu görevler ve Kıbrıs Türklerini, her ne pahasına olursa olsun, kurtarma girişimi ehemmiyetle vurgulandı.

Gözlerim hep diğer kurum, kuruluş temsilcilerini, siyasi liderleri aradı. Hiçbirisi yoktu.

Yazıklar olsun !! Kıbrıs Türkleri bu kadar nankör mü ?

Değildir. Ama, ne yapsınlar, yetkili makamlar, merciler, birçok etkinliği düzenleyenler, Şafak Nöbetcileri!! kendilerine bu tarihi lideri hatırlatmadı.

Nur içinde yat Kara Oğlan, Kıbrıs Fatihi Bülent Ecevit.

Müsterih ol. Bizler Seni unutmadık ve UNUTTURMAYACAĞIZ.

 

Fotoğrafda  anma törenine katılan , az sayıdaki, kadirşinas insanlarımız ve Ecevitin heybetli  anıtı görülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.