banner913
banner932
banner1012

Venezuelada otobüs faciası: 11 ölü, 36 yaralı

banner1020

Venezuelanın başkenti Caracasta bir yolcu otobüsünü kullanan şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda otobüs bölgede bulunan dereye uçtu. Başkent Caracasın kuzeybatısında bulunan Aragua...

banner974
Venezuelada otobüs faciası: 11 ölü, 36 yaralı

banner971

Venezuelanın başkenti Caracasta bir yolcu otobüsünü kullanan şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda otobüs bölgede bulunan dereye uçtu. Başkent Caracasın kuzeybatısında bulunan Aragua bölgesinde meydana gelen kazada 11 kişinin yaşamını kaybetti, 36 kişi ise yaralandı.

Venezuelalı yetkililer tarafından olayın ardından yapılan açıklamada, hayatını kaybedenler arasında yolcu otobüsü şoförünün de bulunduğu bildirilirken kazada yaralananların Maracay ve La Victoria kentlerinde bulunan hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

İHA

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.