banner913
banner932
banner1012

Venezuela'da yağma başladı (Kriz büyüyor)

banner1020

banner974
Venezuela'da yağma başladı (Kriz büyüyor)

banner971

Ülkede geçen cuma akşamından bu yana devam eden elektrik kesintisi, yaşanan siyasi krizi daha da derinleştirdi. Bazı kentlerde marketler yağmalanmaya başlandı.

  • Dünyanın en büyük petrol rezervine sahip ülkesi olan ve tarihinin en ciddi siyasi krizini yaşayan Venezuela'da, cuma akşamından bu yana devam eden elektrik kesintisi nedeniyle yağmalamalar yaşanıyor. 

  • İktidar çatışmasının yaşandığı bir döneme denk gelen kesinti, başkent Caracas'taki kısmi düzelmeler dışında ülke genelinde devam ediyor. 

  • Okulların tatil edildiği ülkede, benzin istasyonlarının önünde uzun kuyruklar oluşurken, bazı marketler buzdolaplarının çalışmaması nedeniyle ellerindeki gıda maddelerini halka dağıttı. 

  • Bazı yerlerden ise yağmalama haberleri geliyor. Bunlardan biri de, Caracas'ın Baruta bölgesinde bir alışveriş merkezindeki market. Gençlerden oluşan bir grubun yağma eylemi sonrası 50'den fazla kişi yakalandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.