banner913
banner932
banner1012

Ülkenin çok aranan kanun kaçağı yıllar sonra mumyalanmış olarak bulundu

banner1020

Rusya, Kazan'da yaşanan korkunç bir olayı konuşuyor... Rus istihbaratının en çok aradığı kanun kaçaklarından ve iki yıldır firarda olan bir adam yıllar sonra ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan adam Kazan'daki bir evde mumyalanmış halde bulundu.

banner974
Ülkenin çok aranan kanun kaçağı yıllar sonra mumyalanmış olarak bulundu

banner971

Rusya’nın en çok aranan kanun kaçaklarından biri ülke gündemine oturdu… Rus istihbaratı tarafından aranan 59 yaşındaki adam önceki gün Kazan’daki bir apartman dairesinde bulundu.

Rus basınında yer alan haberlere göre ismi açıklanmayan adamın kızı Kazan’daki aile evine gidince durumu fark etti. 2 yıldır kaçak olan babasıyla görüşmeyen genç kadın eve girince kötü bir koku fark etti. Yatak odasına giden kadın yatağın üzerinde mumyalanmış halde bir erkek cesedi buldu. Bunun babasının cansız bedeni olduğunu tahmin eden kadın durumu polise bildirdi.

Mumyalanmış adamın ölüm nedeni inceleniyor.

Olay yerine gelen polis incelemeleri tamamlarken cansız bedenin 2 yıldır Rus istihbaratının aradığı adama ait olduğunu doğruladı. Mumyanın ne zaman oraya konduğunu ya da adamın kimin tarafından mumyalandığına dair incelemeleri sürdüren polis evin ödenmemiş faturasının da 3.500 dolar olduğunu duyurdu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.