banner913
banner932
banner1012

Turist çift tatil merkezinde terör estirdi

banner1020

İspanya'nın turistik merkezi Ibiza'da bir otobüs şoförü iki kızgın yolcuyla tartıştığına pişman oldu. Adam genç çift tarafından tekme ve yumruklarla öldüresiye bir dayak yedi. İngiliz bir turist tarafından çekilen görüntülerdeki çiftin bulunması için dünya medyası seferber oldu.

banner974
Turist çift tatil merkezinde terör estirdi

banner971

Ibiza'da çift oldukları anlaşılan turistler adete terör estirdi. Bir otobüs şoförüyle kavga eden çift şoförü deyim yerindeyse yerden yere vurdu.

Adam vurmayı bıraksa kadın gelip yerde yatan şoföre tekmeler attı. Kadın dursa bu sefer adam dövdü.

Çevredeki insanlar bile üçlüyü ayıramadı. Kavganın sonuna doğru fenalaşan genç adama yardım edildi. KAdın ise hala hırsını alamamıştı. Sonunda şoför bir boşluk bulup otobüse binip gitti.

Dış basın hızla yayılan bu görüntüler sonrası insan avı başlattı. İngiliz bir turist tarafından çekilerek Daily Mail gazetesine gönderilen görüntülerdeki çifti tanıyanların gazeteye haber vermesi için bir mail adresi açıldı.

Tartışmanın neden çıktığı ise bilinmiyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.