banner913
banner932
banner1012

Trump, Erdoğan'ı kapıda karşıladı

banner1020

eyaz Saray kritik bir görüşmeye ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü. Beyaz Saray'daki görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump basın toplantısı düzenledi. Trump, "Türkiye ile ilişkilerimizi hiç kimse yenemeyecektir" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, "PYD/YPG'nin muhatap alınması mutabakata uygun değil" açıklamasında bulundu

banner974
Trump, Erdoğan'ı kapıda karşıladı

banner971

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile görüşmek üzere Beyaz Saray’a geldi. ABD Başkanı Trump, Erdoğan’ı kapıda karşıladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, konakladığı Blair House'dan ayrılarak geldiği Beyaz Saray'da tören kıtası tarafından karşılandı.

  • Makam aracından inişinde ABD Başkanı Trump ile tokalaşan Erdoğan, daha sonra şeref defterini imzaladı.

  • Erdoğan ve Trump baş başa görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Oval Ofis'e geçti.

  • Trump, görüşme öncesinde yaptığı kısa açıklamada, "Türkiye ile çok iyi ilişkilerimiz var ve bunu daha da iyi hale getirmek istiyoruz." dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.