banner913
banner932
banner1012

Televizyon kumandası çaldığı için 22 yıl hapse mahkum oldu

banner1020

ABD’nin Illinois eyaletinde Eric Bramwell isimli kişi televizyon kumandası çaldığı için 22 yıl hapse mahkum oldu. Bramwell’in şartlı tahliye hakkını kazanması içni cezasının en az yarısını yatması gerekiyor.

banner974
Televizyon kumandası çaldığı için 22 yıl hapse mahkum oldu

banner971

ric Bramwell Kasım ayında suçlu bulundu ve Ocak ayında 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

35 yaşındaki Bramwell, uzaktan kumandayı Ağustos 2015'te Wheaton şehrinde bulunan bir apartman kompleksinin ortak alanından çaldı ve olay sırasında eldivenini düşürdü.

Eldivende DNA’sı bulunan Bramwell yakalandı ve mahkemeye çıkarıldı. Zanlının daha önce de benzer televizyon hırsızlıklarına karıştığı açıklandı. Olayda suçlu bulanan Bramwell, sabıka geçmişi de göz önüne alınarak hapse gönderildi.

ABD’de bulunan hükümlü oranı dünyanın en yüksek sayılarına sahip. 2016’da yayınlanan raporlara göre devlet, yerel, federal ve gençlik cezaevlerinde 2.3 milyon mahkum bulunmakta.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.