banner913
banner932
banner1012

Ryanair 2 bin seferini iptal etti

Avrupa'nın düşük bilet ücretli en büyük havayolu şirketi Ryanair ekim ayı sonuna kadar planladığı uçuşlardan 2 bininin iptal edildiğini bildirdi

banner974
Ryanair 2 bin seferini iptal etti

banner971

Ryanair'in internet sitesinde yapılan açıklamada, ekim ayı sonuna kadar iptal edilen 2 bin uçuşun listesi yayımlandı.

Açıklamada, iptal edilen uçuşlar için alınan biletlerin geri ödenme ve değiştirilme koşulları da duyuruldu.

Ryanair Üst Yöneticisi Michael O'Leary, Dublin'de yaptığı basın toplantısında iptal edilen uçuşların şirketin uçuşlarının yüzde 2'sini teşkil ettiğini ve iptallerin şirkete maliyetinin yaklaşık 25 milyon avro olacağını bildirdi.

Şirketin Pazarlama Direktörü Kenny Jacobs da iptallerin pilotların tatillerinin ayarlanması nedeniyle yapıldığını ve normal çalışma düzenine dönmek için yoğun çaba sarf ettiklerini kaydetti.

Mart 2017 itibarıyla çoğu Avrupa içi seferlerde kullanılan 400'e yakın uçağı bulunan Ryanair'in son dönemde son anda yaptığı iptaller yolcularının tepkisine neden olmuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.