banner913
banner932
banner1012

Putin: ABD, Sen silah vermezsen ben veririm

banner1020

Rusya'nın ABD ile silah anlaşmasını iptal eden Filipinler'e uçak ve denizaltılar da dahil olmak üzere modern silahlar satmak istediği açıklandı.

banner974
Putin: ABD, Sen silah vermezsen ben veririm

banner971

Filipinler Devlet Başkanı Duterte, ABD’nin silah tedarik anlaşmasını iptal etme tehdidine karşılık, “Çok silahı olan bir arkadaşım var” diyerek cevap vermişti. Daha sonra ise Filipinler ile ABD arasında bağlar tamamen kopmuştu.

Ortak tatbikat için Filipinler'e giden Rusya Donanması'na ait Amiral Tributs destroyerinde basın toplantısı düzenleyen Rusya'nın Manila Büyükelçisi İgor Hovayev, "Hafif silah, uçak, helikopter, denizaltı ve çeşitli silahları sevk etmeye hazırız. Kullanılmış değil, en gelişmiş silahları göndermek istiyoruz" dedi. Hovayev, Rusya'nın Filipinler'e silah tedarikinde uluslararası hukuka uygun hareket edeceğinin de altını çizdi.

ABD ile yapılan silah anlaşmasını iptal eden Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, dünyayı daha barışçıl bir yer haline getirmek için 'yeni dostları' Rusya ve Çin ile işbirliği yapacağını vurgulamıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.