banner913
banner932
banner1012

Polisin geldiğini haber veren papağan gözaltında

banner1020

Brezilya'da bir papağan, uyuşturucu kaçakçısı olduğu iddia edilen sahiplerini polis baskını sırasında "Annecim, polis" diyerek uyarınca gözaltına alındı.

banner974
Polisin geldiğini haber veren papağan gözaltında

banner971

The Guardian’ın Brezilya basınından aktardığına göre polislerin binaya yaklaştığını gören papağan, “Anne, polis!” diye bağırmaya başladı.Bir polis memuru, “Bunun için eğitim verilmiş olmalı. Polis yaklaştıktan sonra bağırmayı bıraktı” dedi.

Brezilyalı bir gazeteci, papağanın sessiz kalma hakkını kullanıyor gibi göründüğünü söyledi ve “Şimdiye dek hiç ses çıkartmadı” dedi.

Globo’nun aktardığına göre papağan polis tarafından bölgedeki bir hayvanat bahçesine verildi. Burada üç ay boyunca uçmayı öğrenecek olan papağan, daha sonra doğaya salınacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.