banner913
banner932
banner1012

Pakistandan sert uyarı! Eğer Arabistana...

banner1020

Dünya Haberleri › Pakistandan sert uyarı! Eğer Arabistana... haberi Pakistan, Suudi Arabistanın toprak bütünlüğüne karşı olası bir tehdide sert yanıt verileceğini açıkladı. AA Pakistan, Suudi Arabistan'ın toprak bütünlüğüne...

banner974
Pakistandan sert uyarı! Eğer Arabistana...

banner971
Dünya Haberleri ›
Pakistandan sert uyarı! Eğer Arabistana... haberi
Pakistan, Suudi Arabistanın toprak bütünlüğüne karşı olası bir tehdide sert yanıt verileceğini açıkladı.
AA
Pakistan, Suudi Arabistan'ın toprak bütünlüğüne karşı olası bir tehdide sert yanıt verileceğini duyurdu.
 
İslamabad'da Yemen'deki kriz üzerine Başbakan Navaz Şerifin başkanlığında yapılan toplantıdan sonra Başbakanlık Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamada "Başbakan Muhammmed Navaz Şerif Ortadoğu'daki en son gelişmeleri görüşmek için bu akşam üst düzey bir toplantıya başkanlık etti. Toplantıda Suudi Arabistan'ın toprak bütünlüğüne karşı her hangi bir tehditle Pakistan'dan sert yanıt verilecek kararı alındı" denildi.
 
Başbakan Şerif'in, Pakistan'ın Suudi Arabistan ve diğer körfez ülkeleri üyeleri ile yakın ve kardeşçe ilişkilere sahip olunduğunu söylediği ifade edilen açıklamada, Savunma Bakanı Havaca Asif, Milli ve Dış İlişkiler Danışmanı Sertaç Aziz ve ordudan bazı kıdemli yetkililerden oluşacak bir heyetin yarın 27 Martta Suudi Arabistan gönderilme kararı alındığı ifade edildi.
 
Başbakanın başkanlık ettiği toplantıya Savunma Bakanı Havaca Asif, Milli ve dış ilişkiler Danışmanı Sertaç Aziz ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Rahil Şerif ve Hava Kuvvetleri komutanı Hava Marşalı Sohael Aman'ın da katıldığı belirtildi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.