banner913
banner932
banner1012

Öğrencisiyle ilişkiye giren Türk öğretmene 750 bin dolar ceza

banner1020

2012’de 16 yaşındaki öğrencisiyle defalarca cinsel ilişkiye giren Türk öğretmen Erin Sayar’a ABD mahkemesi 750 bin dolar para cezası verdi

banner974
Öğrencisiyle ilişkiye giren Türk öğretmene 750 bin dolar ceza

banner971

ABD Brooklyn’de yer alan James Madison Lisesi’ndeki Türk öğretmen Erin Sayar’ın 16 yaşındaki öğrencisi Kevin Eng’le arabasında ve okuldaki odasında en az 8 kere cinsel ilişkiye girmesi, 2012’de büyük yankı uyandırmıştı. Kocasıyla boşanan, öğretmenlik lisansı iptal edilen ve birinci dereceden cinsel suçlu ilan edilen Sayar, şimdi de 750 bin dolar para ödemekle yükümlü tutuldu.

Kevin Eng’in annesi Maureen’in açtığı manevi tazminat davasındaki hiçbir duruşmaya katılmayan ve herhangi bir mazeret bildirmeyen 41 yaşındaki eski İngilizce öğretmeni Erin Sayar, ceza aldıktan sonra Eng ailesinin kendisine bir başka dava daha açtığını bilmediğini söyledi. Dava sırasında kanserle boğuşan Sayar, artık sağlıklı olduğunu ifade etti.

Eng ile Sayar arasındaki cinsel yakınlaşma, lise öğrencisinin kız arkadaşının Eng’in Facebookmesajlarını okumasının ardından ortaya çıkmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.