banner913
banner932
banner1012

New Yorkta patlama: Üçü ağır 14 yaralı

banner1020

ABDnin New York kentinde East Village bölgesindeki iş yeri ve ev olarak kullanılan bir binada meydana gelen patlamanın doğalgazdan kaynaklandığı sanılıyor. Patlamanın ardından çıkan yangında bir bina çökerken, patlama...

banner974
New Yorkta patlama: Üçü ağır 14 yaralı

banner971

ABDnin New York kentinde East Village bölgesindeki iş yeri ve ev olarak kullanılan bir binada meydana gelen patlamanın doğalgazdan kaynaklandığı sanılıyor.




Patlamanın ardından çıkan yangında bir bina çökerken, patlama nedeniyle onlarca kişinin yaralandığı, yaralılardan bazılarının durumunun ise ciddi olduğu bildirildi.



Olaya ilişkin olarak New York İtfaiye Teşkilatının twitter sayfasından (FDNY) yapılan açıklamada patlama nedeniyle büyük bir bina çöküşü meydana geldiği duyuruldu.

New Yorka gaz ve elektrik hizmeti sağlayan Con Edison firması bölgeye verdiği doğal gazı keserken, patlamanın olduğu binanın çevresindeki binalar da boşaltıldı.

 

250 itfaiye görevlisinin müdahale ettiği olayın herhangi bir terör bağlantısının olmadığı belirtildi.
    
New Yorkun yaklaşık 10 bin km (6 bin 300 mil) uzunluğundaki şehri içi doğalgaz şebekesinin 56 yıllık olduğu belirtiliyor.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.