banner913
banner932
banner1012

NATO’ya karşı askeri altyapımızı güçlendireceğiz

banner1020

banner974
NATO’ya karşı askeri altyapımızı güçlendireceğiz

banner971

Rusya lideri Vladimir Putin, askeri varlığını Rus sınırlarına yaklaştırdığını belirttiği NATO'ya karşılık kendi altyapılarını güçlendireceklerini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinisto, yaptıkları görüşmenin ardından düzenledikleri ortak basın toplantısında soruları yanıtladı.

Sputnik’in haberine göre; Putin'e, Rus Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun, "Finlandiya'nın NATO'yla yaptığı işbirliğinin Rusya'yı karşı önlemler almak zorunda bıraktığı" şeklindeki açıklaması soruldu.

Putin, soru karşısında şunları söyledi: "Askeri birliklerini sınırlarımızdan uzak yerlere, NATO ülkelerinin yakınlarına gönderen biz değiliz. NATO'nun askeri altyapısıysa sınırlarımıza doğru hareket ediyor. Hem sınırlarımız yakınlarındaki askeri personellerinin sayısı hem de askeri tezçizatlarının sayısı artıyor. Tatbikatlarının sayısı da giderek artıyor. Tabii ki de burada ne olduğuna bakıp kendi altyapımızı güçlendirmek zorundayız."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.