banner913
banner932
banner1012

Kreşteki çocukları yaktı

banner1020

Brezilya'nın Minas Gerais eyaletinde bir güvenlik görevlisi, çalıştığı kreşe yanıcı maddeyle saldırı düzenledi. Öğrenci ve öğretmelerin üzerine yanıcı madde dökerek yakan güvenlik görevlisi 4 çocuk ve 1 öğretmenin ölümüne neden oldu. Saldırıda 25 kişi de yaralandı. Saldırgan da hayatını kaybetti.

banner974
Kreşteki çocukları yaktı

banner971

 

 

Brezilya'da Belo Horizonte kentine bağlı Janauba bölgesinde güvenlik görevlisi olarak görev yapan 50 yaşındaki Damiao Soares dos Santos, çalıştığı kreşteki çocuk ve öğretmenlerin üzerine alkol dökerek ateşe verdi.

Saldırıda 4 çocuk ve bir öğretmen yaşamını yitirdi, 25 kişi yaralandı. Yaralananlardan çoğunun 4 ile 5 yaşlarındaki çocuklar olduğu belirtildi.

Saldırının ardından kendisini de yakan Santos, kaldırıldığı hastanede öldü.

Saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Yerel basındaki bazı haberlerde, Santos'un geçen ay sağlık nedenlerinden dolayı işten çıkarıldığı, sağlık raporunu kreşe getirdiğinde olayın yaşandığı ileri sürüldü.

Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Janabua'da 4 çocuğun ölümüne neden olan trajedi için çok üzgünüm. Ailelere taziyelerimi iletiyorum. Bu çok çok üzücü bir kayıp olsa gerek" ifadelerine yer verdi.

Janauba belediyesi, bölgede 7 günlük yas ilan edildiğini duyurdu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.