banner913
banner932
banner1012

Kerry İran müzakereleri için ABD'ye dönüşü erteledi

banner1020

ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Kerry’nin İsviçe’de kalıp görüşmelere devam edeceği ifade edildi. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin 5 daimi temsilcisi ABD, İngiltere,...

banner974
Kerry İran müzakereleri için ABD'ye dönüşü erteledi

banner971

ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Kerry’nin İsviçe’de kalıp görüşmelere devam edeceği ifade edildi. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin 5 daimi temsilcisi ABD, İngiltere, Fransa, Rusya ve Çin’in yanı sıra Almanya’dan oluşan ve kısaca P5+1 olarak adlandırılan grup, İran’ın nükleer programının kontrol altına alınması karşılığında Tahran’a uygulanan yaptırımları azaltmayı öngören bir plan üzerinde çalışıyor. Müzakereler başlarken 31 Mart 2015 tarihi anlaşmanın ana hatlarını belirleyebilmek için koyulan son tarih olmuştu.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.