banner913
banner932
banner1012

Kazadan önce iki araba almış

banner1020

Alman Lufthansa-Germanwings havayolu şirketine ait uçağı düşüren ikinci pilot Andreas Lubitzin (27), intihar dalışından birkaç hafta önce biri kendisi diğeri kız arkadaşı için fiyatları 50 bin Euro civarında...

banner974
Kazadan önce iki araba almış

banner971

Alman Lufthansa-Germanwings havayolu şirketine ait uçağı düşüren ikinci pilot Andreas Lubitzin (27), intihar dalışından birkaç hafta önce biri kendisi diğeri kız arkadaşı için fiyatları 50 bin Euro civarında olan iki lüks otomobil satın aldığı ifade edildi.Hediyenin ardından Lubitz’den ayrılan hostes sevgilisi Maria W. (26) pilotun depresif bir yapıda olduğunu anlattı.İntiharıyla 149 kişinin ölümüne yol açan pilot Andreas Lubitzin uçuş günü olan salı için sağlık raporunun olduğu ama bunu sakladığı ortaya çıkmıştı.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.