banner913
banner932
banner1012

Kayıp elmas yüzüğü köpeğinin midesinde buldu

banner1020

banner974
Kayıp elmas yüzüğü köpeğinin midesinde buldu

banner971

İngiltere Derbys’teVickiCockain (55), 5 bin dolarlık evlilik yüzüğünü kaybetti. Mahallede aramak için metal dedektörü aldı. Dedektör, köpeği Bertie’nin yanından her geçişinde ötüyordu. Tahmin ettiği gibiydi. Yüzük, röntgeni çekilen Bertie’nin karnında sıkışmıştı. Hayatı tehlikede olan Bertie’nin karnındaki yüzük 2 bin dolarlık ameliyatla alındı

VickiCockain, pırlantalarla süslenmiş yüzüğünün başucundan gittiğini görünce korkuya kapıldı. Köpeği Bertie'nin yüzündeki suçluluk ifadesini gören kadın, ondan şüphelenmeye başladı. Yüzüğünü bulmak için metal dedektörü satın alan Vicki, köpeğinin her yanından geçtiğinde sinyal alıyordu. Bunun üzerine Vicki, köpeğini veterinere götürdü. Röntgende tüm gerçek ortaya çıktı. Bertie, Vicki'nin erkek arkadaşı tarafından hediye edilen 5 bin dolarlık evlilik yüzüğünü mideye indirmişti.

Vicki, 'Alarm çaldığında kahkaha attık. Şaşkına uğramıştık. Köpeklerin her şeyi mideye indirebileceğini biliyorduk ama yüzüğü tahmin edemedik' dedi.

Ancak Bertie'nin veterineri, yüzüğün bağırsaklarda sıkıştığını söyledi. Bunun üzerine Bertie derhal ameliyata alındı. Veteriner daha sonra yaptığı açıklamada, 'Böyle büyük bir ameliyattan sonra bir gece hastanede kaldı, ama kısa sürede arsız benliğine geri döndü' dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.