banner913
banner932
banner1012

Kasırga sonrası kıyıya vuran gizemli yaratık

banner1020

ABD'de Harvey kasırgası sonrası kıyıya vuran bir yaratık, bilim adamlarını harekete geçirdi. Ne olduğu henüz belirlenemeyen yaratık ile ilgili laboratuar çalışmaları başlatıldı.

banner974
Kasırga sonrası kıyıya vuran gizemli yaratık

banner971

Teksas eyaletinin kıyılarına vuran gizemli yaratığın ne olduğunu bilen yok. Harvey kasırgası sonrası ortaya çıkan garip canlı karşısında bilim insanları bile şaşkın. Biyologlar gördükleri şeyin ne olduğunu tam olarak bilemiyor.

ABD'de 1905 yılında kurulan Ulusal Kuşsevenler Topluluğu üyesi tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntü dikkat çekti. Preeti Desai isimli bir kullanıcı yaratığı gördüğünü "Teksas'te bir plajda uzaktan bir şey gördüm Gittikçe yaklaştığımda gördüğüm şey işte buydu" diyerek anlatıyor.

Bilim insanları yada biyologlar henüz canlının ne olduğunu açıklayabilmiş değil. Ancak kimisi gizemli canavarın bir yılanbalığına benzediğini düşünüyor.

ABD'de Irma Kasırgası faciasından önce Teksas eyaletini vuran Harvey Kasırgası'nda 60 kişi hayatını kaybetmiş, kasırganın maliyetinin 180 milyar doları bulabileceği açıklanmıştı.

Uzun dişli deniz yılanı mı?

Çürümeye başlamış olan deniz canlısını bulan Preeti Desai adlı kadın, Twitter hesabı üzerinden bu canlının türü konusunda yardım istedi.

Desai, ölmüş olan hayvanın fotoğraflarıyla birlikte paylaştığı mesajında, "Biyoloji meraklısı Twitter kullanıcıları. Bu neyin nesi?" diye sordu.

Soru biyolog ve deniz yılanı uzmanı Kenneth Tighe'ye iletildi ve Tinghe'nin verdiği yanıt uzun dişli deniz yılanı oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.