banner913
banner932
banner1012

IŞİD yeni yeni yürümeye başlayan bebekle infaz videosu çekti

banner1020

IŞİD, daha konuşmaya başlayıp başlamadığı bile şüpheli olan, yeni yeni yürümeye başlamış bir çocuğun eline silah verip infaz videosu çekti.

banner974
IŞİD yeni yeni yürümeye başlayan bebekle infaz videosu çekti

banner971

Suriye'de çekildiği belirtilen videoda, yeni yeni yürümeye başlamış bir çocuğun, metruk bir top havuzunda, ellerinden bağlanmış ve baygın halde görülen ve PKK'lı olduğu iddia edilen bir teröristi, bir IŞİD'li terörist elinden aldığı silahla vurduğu görülüyor.

BEBEK İNFAZCI TOP HAVUZUNDA PKK'LIYI GÖZÜNÜ KIRPMADAN VURDU

Daily Mail'de yer alan haberde Suriye'de çekildiği belirtilen videoda, çocuk oyun alanının etrafına çevrilmiş çitlere kollarından kelepçelenmiş ve bilincinin yerinde olmadığı anlaşılan ve PKK'lı bir terörist olduğu belirtilen adamı vuran çocuğun soğukkanlılığı IŞİD vahşetini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bir süre gözlerini kısarak PKK'lının başından vurmayı hedef aldığı anlaşılan çocuğun görüntüleri @Raqqa_SL kullanıcı adlı Twitter hesabından 'new #ISIS propaganda video make small children Slaughtering And executed people #syria #ISIL-IŞİD'in yeni propaganda videosu: Küçük çocuk Suriye'de infaz yapıyor' notuyla paylaşıldı.

Video, Irak güçlerinin Musul Köprüsü'nün güney ve doğu kısmında kontrolü ele geçirmesinin ardından yayınlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.