banner913
banner932
banner1012

IŞİD, hırsızlıkla suçladığı gencin elini kağıt giyotiniyle kesti

banner1020

IŞİD tarafından internete yüklenen ve Fırat nehri kenarında bir bölgede çekildiği anlaşılan görüntülerde, bir din adamı önce hırsızlık yaptığı iddia edilen kişinin cezasını ve infaz kararını açıklıyor. Açıklamanın ardından...

banner974
IŞİD, hırsızlıkla suçladığı gencin elini kağıt giyotiniyle kesti

banner971

IŞİD tarafından internete yüklenen ve Fırat nehri kenarında bir bölgede çekildiği anlaşılan görüntülerde, bir din adamı önce hırsızlık yaptığı iddia edilen kişinin cezasını ve infaz kararını açıklıyor. Açıklamanın ardından gözleri bağlı gencin sağ eli bir kağıt kesme makinesinin altında bağlanıyor.

İnfazcılardan biri, infazı izleyen yüzlerce çocuk ve gencin gözleri önünde kağıt giyotinini son kez kontrol ettikten sonra gencin elini vücudundan ayırıyor. Kesik sağ el masanın üstünde dururken, bazı sağlık görevlileri akan kanı durdurmak için aceleyle kolu sargı içine alıyor.

Not: Bu insanlık dışı olayın videosunu yayınlamıyoruz




banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.