banner913
banner932
banner1012

IŞİD, Filistinlilerin kaldığı mülteci kampını ele geçirdi

banner1020

Reuters haber ajansının görgü tanıklarına dayandırdığı habere göre IŞİD, Filistinli mültecilerin kaldığı kampa güneyden girdi. Fransız haber ajansı AFP ise IŞİD militanlarının mülteci kampının büyük kısmını ele geçirdiğini...

banner974
IŞİD, Filistinlilerin kaldığı mülteci kampını ele geçirdi

banner971

Reuters haber ajansının görgü tanıklarına dayandırdığı habere göre IŞİD, Filistinli mültecilerin kaldığı kampa güneyden girdi. Fransız haber ajansı AFP ise IŞİD militanlarının mülteci kampının büyük kısmını ele geçirdiğini ifade etti.

Yermuk mülteci kampı, Suriyede rejim güçleri ile IŞİD ve El Nusra Cephesi dahil rejim karşıtı isyancıların çatışmaları arasında kalmıştı.

Suriye iç savaşından önce Yermukta yaklaşık 150 bin Filistinli mülteci barınıyordu. Bugün kampta yaklaşık 18 bin mültecinin yaşadığı tahmin ediliyor.

Ayrıntılar geliyor...

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.