banner913
banner932
banner1012

İrandan uyarı: Ateşle oynuyorlar

banner1020

Dünya Haberleri › İrandan uyarı: Ateşle oynuyorlar haberi İranda Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Başkanı Rafsancani, Yemene yönelik hava harektı için Ateşle oynamaya başladılar dedi. İran resmi ajansı IRNA'nın haberine göre...

banner974
İrandan uyarı: Ateşle oynuyorlar

banner971
Dünya Haberleri ›
İrandan uyarı: Ateşle oynuyorlar haberi
İranda Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Başkanı Rafsancani, Yemene yönelik hava harektı için Ateşle oynamaya başladılar dedi.

İran resmi ajansı IRNA'nın haberine göre Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi (DMTK) Başkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani, Yemen'de Husilerin ilerleyişini durdurmak amacıyla Suudi Arabistan öncülüğünde başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonunu kınadı.

''ASLINDA ATEŞLE OYNAMAYA BAŞLADILAR''

''Suudi Arabistan öncülüğündeki hava harekâtı, hatalı ve tehlikeli'' diyen Rafsancani, "Maalesef bazı bazı Arap ülkeleri, Yemen'i asılsız iddialarla rastgele bombalıyor. Aslında, ateşle oynamaya başladılar. Bu da bölgenin gerilimine, güvensizliğine ve onlarca sivilin ölümüne neden olacak" dedi.

''İSRAİL'E EN KÜÇÜK BİR GİRİŞİMDE BULUNMADILAR''

Rafsancani, "Bu ülkelerin liderleri 50 yıldır birkaç milyonluk Kudüs işgalcisine karşı etkili en küçük bir girişimde bulunmadı ancak şu anda bölgedeki Müslüman bir ülkeye karşı birleşti" ifadesini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.