banner913
banner932
banner1012

İntihar komandosu Türk çıktı

banner1020

El Kaidenin Suriye kolu El Nusra Cephesinin, Halepin kuzey kırsalındaki Başköy mevkiinde Suriye ordusuna yönelik intihar saldırısını düzenleyen militanının 19 yaşındaki bir Türk olduğu açıklandı. Örgüt, saldırıyı düzenleyen kişinin...

banner974
İntihar komandosu Türk çıktı

banner971

El Kaidenin Suriye kolu El Nusra Cephesinin, Halepin kuzey kırsalındaki Başköy mevkiinde Suriye ordusuna yönelik intihar saldırısını düzenleyen militanının 19 yaşındaki bir Türk olduğu açıklandı.

Örgüt, saldırıyı düzenleyen kişinin adının Usame et-Turki (Türk Usame) olduğunu duyururken gerçek adı açıklanmadı. El Nusra, saldırıda Suriye ordusunun çok sayıda kayıp verdiğini iddia ederken görüntülerde, çelik levhalar kaynaklanarak zırhlı hale getirilen patlayıcı yüklü kamyonun büyük bir patlamayla infilak ettiği görünüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.