banner913
banner932
banner1012

Instagram paylaşımları için servet kazanıyor

banner1020

Kim Kardashian, kendisinden izinsiz olarak fotoğrafını kullanan bir giyim markasına 5 miyon dolarlık tazminat davası açarken, sponsorluk anlaşması yaptığı markalardan her bir Instagram paylaşımı için ne kadar para aldığını da açıkladı

banner974
Instagram paylaşımları için servet kazanıyor

banner971

Sosyal medyanın en popüler isimlerinden biri olan ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, sayfasında yaptığı sponsporlu bir paylaşımdan ne kadar kazanıyor dersiniz? Kardashian, kazancını kendi açıkladı.

38 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz günlerde, reklam için izinsiz bir şekilde fotoğrafını kullandıklarını söylediği giyim firması Missguided USA'ya 5 milyon dolarlık dava açtı.

Davada Kardashian, talep ettiği 5 milyon dolarlık tazminatın adil olduğunu açıklarken, reklam anlaşması yaptığı tek bir Instagram gönderisi için 300 bin ila 500 bin dolar arasında para kazandığını söyledi.

Kardashian ayrıca, kendisinden paylaşım isteyen markaların bazılarıyla ilişkilendirilmek istemediği için teklifleri sık sık reddettiğini de belirtti.

Öte yandan Forbes dergisinin açıkladığı 2019 yılı verilerine göre Kim Kardashian’ın serveti 350 milyon dolar değerine ulaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.