banner913
banner932
banner1012

İngiltere'de stadyumlar bile hastane oluyor

banner1020

İngiltere'de corona virüsü nedeniyle hastanelerin yoğun bakım bölümlerine artan talep doğrultusunda konferans merkezleri ve stadyumlar hastaneye dönüştürülüyor

banner974
İngiltere'de stadyumlar bile hastane oluyor

banner971

İngiltere bilanço ağırlaşıyor! Etkinlik merkezleri hastaneye dönüştürülüyor! İngiltere'de corona virüsü nedeniyle hastanelerin yoğun bakım bölümlerine artan talep doğrultusunda konferans merkezleri ve stadyumlar hastaneye dönüştürülüyor.

Corona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren İngiltere'de sağlık sistemi artan talebi karşılamak için yeni önlemler almaya devam ediyor.

İngiltere'nin başkenti Londra’daki sergi ve konferans merkezi olan ExCel

Centre, corona virüsü mücadele kapsamında 4 bin yatak kapasitesine sahip bir hastaneye dönüştürülüyor.

İngiliz askerlerinin çalışmalarıyla 4 bin yataklı yeni NHS Nightingale Hastanesi’ne son eklemeler yapılırken, bu hafta açılması planlanan hastanenin başlangıçta solunum cihazı ve oksijen makineleri ile donatılmış şekilde ilk etapta 500 yatak kapasitesiyle hizmete başlaması bekleniyor.

Öte yandan, Galler Ulusal Stadyumu olan Principality Stadyumu’nun da corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında 2 bin yatak kapasiteli bir hastaneye dönüştürülmesine başlandı.

İngiltere'de toplam corona virüsü vakası 22 bin 141'e, hayatını kaybedenlerin sayısı ise bin 408'e ulaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.