banner913
banner932
banner1012

Hindistan'da askeri uçak düştü

banner1020

Hindistan Donanma Sözcüsü Rahul Sinha, dün gece rutin eğitim uçuşu için Goa Hava Üssü’nden kalkan uçağın, henüz bilinmeyen bir sebepten düştüğünü açıkladı....

banner974
Hindistan'da askeri uçak düştü

banner971

Hindistan Donanma Sözcüsü Rahul Sinha, dün gece rutin eğitim uçuşu için Goa Hava Üssü’nden kalkan uçağın, henüz bilinmeyen bir sebepten düştüğünü açıkladı.

Sinha, uçakta bulunan bir kişinin kurtarıldığını, kazanın ardından kaybolan pilot ve diğer yolcu için arama çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Hindistan donanması, son birkaç yılda üst üste kazalar yaşamıştı.  2013′te Mumbai’deki limanda Rus yapımı bir denizaltıda meydana gelen patlamada 18 denizci yaşamını yitirmiş, 2014′ün mart ayında da Mumbai’deki tersanede inşa edilen destroyerdeki gaz kaçağında üst düzey bir yetkili ölmüştü. (AA)

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.