banner913
banner932
banner1012

Futbol takımına 48 saattir ulaşılamıyor

banner1020

Tayland'da cumartesi günü geziye çıkan 16 yaş altı futbol takımı mağarada mahsur kaldı. 2 gündür haber alınamayan 12 çocuk ve hocaları için sel sularının dolduğu mağarada çalışmalar yürütülüyor.

banner974
Futbol takımına 48 saattir ulaşılamıyor

banner971

Tayland’ın Chiang Rai şehrinde geziye çıkan 16 yaş altı futbol takımının üyelerinden 2 gündür haber alınamıyor. Gezi kapsamında Tham Luang mağarasına giden 12 oyuncu ve bir hocaları, sağanak yağış sonrası oluşan selde mağarada mahsur kaldı.

Kurtarma ekiplerinin başlattığı arama çalışmalarında 13 kişiye henüz ulaşılamazken, mağara girişinde çocuklara ait bisiklet ve diğer eşyalar bulundu. Mağara içinde suların yer yer 5 metreye ulaşması nedeniyle dalgıç ekipleri de çalışmalara katıldı.

magara-reuters-1

Çocukların aileleri ve bölge sakinleri mağaranın çevresinde bekleyişlerini sürdürürken yetkililer sosyal medyadan son bilgileri paylaştı.

Çocukların aileleri iyi haberi bekliyor.

Çocukların aileleri iyi haberi bekliyor.

Arama ekibinden Arparkorn Yookongkaew, mağara odalarında aramaların devam ettiğini söyleyerek, “13 kişiye henüz ulaşamadık. Mağara odalarında aramalar sürüyor. Suların yükselmesiyle bir odaya sığındıklarını düşünüyoruz. Hayatta olduklarını ve bugün güzel haberler vereceğimizi düşünüyoruz” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.