banner913
banner932
banner1012

Firari bebek okyanusun ortasında bulundu

banner1020

Yeni Zelanda'da ailesiyle kaldığı kamp çadırından kaçan 18 aylık bebek okyanusta bulundu.

banner974
Firari bebek okyanusun ortasında bulundu

banner971

Yeni Zelanda'nın Nzherald gazetesinin haberine göre, Kuzey Adası'nın  Matata Sahili'nde ailesiyle kaldığı kamp çadırının fermuarını açarak kaçan 18  aylık bebek, bir balıkçı tarafından okyanusta bulundu.

Avlanmak için okyanusa açılan balıkçı Gus Hutt, "Denizde bir şey  gördüğümü fark ettim. İlk başta oyuncak bebek sandım. Kollarından tuttum ama  halen oyuncak olduğunu düşünüyordum. Ancak tuttuğum şey ağlamaya başladığında  gerçek bebek olduğunu anladım. Çok şükür canlıydı ve kurtuldu." dedi.

Hutt, bebeğin sabit hızla akıntıda hareket halinde olduğunu  belirterek, "Eğer bir dakika daha geç kalsaydım onu göremeyebilirdim. O şanslı  bir bebek. Demek ki bu dünyadan gitme zamanı gelmemiş." ifadelerini kullandı.

Bebeklerinin kurtulmasını mucize olarak nitelendiren ailenin, sahilde  kamp yaptıkları belirtildi. Bebeğin çadırın fermuarını açarak çıktığı, ailenin  durumu sonradan fark ettiği bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.