banner913
banner932
banner1012

El Clasico son maçları oldu

banner1020

Haftasonu Barcelona ile Real Madrid takımları arasında oynanan el Clasico karşılaşmasını anlatmak üzere İspanyaya gelen iki İranlı gazetecinin bu maçı İranlı futbolseverlere aktardıktan sonra ülkelerine dönmek için Germanwings havayolları...

banner974
El Clasico son maçları oldu

banner971

Haftasonu Barcelona ile Real Madrid takımları arasında oynanan el Clasico karşılaşmasını anlatmak üzere İspanyaya gelen iki İranlı gazetecinin bu maçı İranlı futbolseverlere aktardıktan sonra ülkelerine dönmek için Germanwings havayolları şirketini kullandığı ortaya çıktı.

Nou Campda oynanan El Clasico maçı son karşılaşmaları olan İranlı Milad Hojjatoleslami ve Hossein Javadi adlı spor muhabirleri için İranda çok sayıda sporseverin katılacağı geniş çaplı bir cenaze töreni düzenleneceği belirtiliyor.

Mehmet ÇİFTÇİ/MADRİD, (DHA)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.