banner913
banner932
banner1012

DEAŞ hapishanelerinden dehşet görüntüler!

banner1020

DEAŞ'dan ayrılan Nizar isimli terörist, örgütün kaçırdığı 475 kadını seks kölesi olarak kullandığını, bir teröristin tecavüzüne uğrayan 15 yaşındaki kız çocuğunun kanamadan öldüğünü anlattı.

banner974
DEAŞ hapishanelerinden dehşet görüntüler!

banner971

DEAŞ'dan ayrılan Nizar isimli terörist, terör örgütünün hapishanelerinin üstündeki örtüyü kaldırdı. Nizar'ın aktardığına göre, bir Sudanlı militanın tecavüzünden sonra 15 yaşındaki bir kız çocuğu kanamadan öldü.

DEAŞ hapishanelerinden dehşet görüntüler!

Suriye'deki DEAŞ hapishanelerinde gardiyan olarak görev yapan Nizar, örgütün elindeki kadınlar arasında bulunan kız çocuğuna cezaevindeki hücrede tecavüz edildiğini anlattı.

God Reports'un sorularını yanıtlayan terörist, çok sayıda kadının örgüt tarafından kaçırıldığını ve seks kölesi olarak tutulduğu bilgisini de verdi.

DEAŞ hapishanelerinde çekilen fotoğrafların da yer aldığı haberde, bir köşeye sinmiş ve birbirlerine korkuyla sarılmış kadınlar ve kız çocukları görülüyor. Fotoğraflarda ayrıca kaçırılan kadınların yüzlerini gizlediği yer alıyor.

Kaçırılan 475 kadın arasında Ezidiler ve Iraklıların bulunduğunu anlatan Nizar, kadınların çoğunun terör örgütüyle savaşan askerlerin eşleri olduğunu ifade etti. Hapishane koridorunda yürüdüğünde esirleri gördüğünü ve şoka uğradığını belirten terörist, çocuklarından ayrılan kadınların ağladığını aktardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.