banner913
banner932
banner1012

Çöpçatan sitesini dolandırdı

banner1020

31 yaşındaki Inna, Ukraynalı kadınlarla Batılıların tanışmasını hedefleyen siteye şantaj yaptığı iddiasıyla yargılanıyor.

banner974
Çöpçatan sitesini dolandırdı

banner971

İngiltere’de oldukça meşhur olan ve Ukraynalı kadınlarla Batılı erkeklerin tanışmasını sağlayan çöpçatanlık sitelerine erişilemeyince, sitelerin sahibi olan ABD’li şirket sıkıntıya düştü. Daha sonra gelen şantaj mesajında, 2 bin 850 sterlin karşılığında sitenin sahiplerine iade edileceği ifade edildi.

Ödemeyi yapan şirket, bir sene sonra benzer bir şantajla daha karşılaştı. Ancak bu sefer 28 bin 500 sterlin isteniyordu. Kendi imkanlarıyla siteyi geri alamayan şirket, bu sefer polise başvurdu.

Polis, uzun araştırmaların sonucunda Ukrayna’nın Çerkassi kentinde yaşayan iki çocuk annesi Inna Y’ye ulaştı. Ukrayna polisi, önceden şirkette çevirmen olarak çalışan 31 yaşındaki kadını gözaltına aldı.  Polis, son dönemde çocuk eğlence merkezi açan kadının bu parayı nereden kazandığını araştırıyor.

Ev hapsinde tutulan kadın, siteyi ele geçirme ve şantajla suçlanıyor. Eğer suçlu bulunursa 4 yıl hapis ve malvarlığına el koyma cezalarıyla karşı karşıya kalması bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.