banner913
banner932
banner1012

Çocuklar iklim değişikliğine karşı okulu astı

banner1020

İsveçli Greta’nın çağrısıyla 105 ülkede öğrenciler okul boykotuna çıkarak ‘İklim değişikliğine karşı harekete geçin’ çağrısı yaptı

banner974
Çocuklar iklim değişikliğine karşı okulu astı

banner971

 

İsveçli Greta’nın çağrısıyla bugün toplam 105 ülkede öğrenciler okul boykotuna çıkarak ‘İklim değişikliğine karşı harekete geçin’ çağrısı yaptı. Türkiye’den ise ilk adımı atan Atlas’a, Bebek Parkı’nda büyük destek geldi. Çok sayıda çocuk, iklim eyleminde Atlas’ın yanında yer aldı.

 Ã‡ocuklar iklim değişikliğine karşı okulu astı ile ilgili görsel sonucu

Atlas Sarrafoğlu eylemin çağrısını şöyle yapmıştı: “Greta Thunberg’e dünyanın dört bir köşesinden öğrenciler destek veriyor. İklim Değişikliğinin artık dönülmez bir aşamasında olduğunu biliyorum. Büyüklerin yetmediği yerde geleceğimizi korumak için bizim harekete geçmemiz gerekiyor. Bu yüzden çocukların birliği ile 15 Mart Cuma günü global olarak yapılacak FRIDAYS FOR FUTURE hareketine dahil olarak sesimizi duyuracağız. 15 Mart’ta Bebek Parkı’nda saat 12’de bekleyeceğim. Gelin Greta’ya desteğimizi gösterelim, kendi geleceğimizi kendimiz talep edelim.”

İklim değişikliğine karşı siyasi idarecileri adım atmaya çağıran etkinlikten detaylar gün boyu birgun.net’te olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.