banner913
banner932
banner1012

Cesetler kıyıya getirildi

banner1020

Akdeniz'de geçen haftadan bu yana karaya sağ salim çıkarılan göçmenlerin sayısı üç bini bulurken, bazıları o kadar da şanslı değildi. Boğularak ölen göçmenler ceset torbalarıyla kıyıya taşındı, aralarında sekiz yaşındaki çocuk da var

banner974
Cesetler kıyıya getirildi

banner971

Akdeniz'de her gün ortalama 14 kişinin boğulduğu 2016 yılının ardından 2017'de de göçmenler ölüyor.
Geçen hafta Cuma gününden bu yana karaya sağ salim çıkarılan göçmenlerin sayısı 3 bini bulurken, bazıları o kadar da şanslı değildi.
Malta merkezli sivil toplum kuruluşu Deniz Mülteci Yardım İstasyonu (MOAS), Akdeniz'de yaşamını yitiren göçmenleri Phoenix isimli gemisiyle İtalya'nın Augusta limanına getirdi.
Reuters haber ajansı, çok sayıda cesedin arasında sekiz yaşındaki bir çocuğun da bulunduğunu bildiriyor.
Libya’dan Avrupa'ya ulaşmaya çalışan göçmenlerden en az 20'sinin öldüğü iki gün önce duyurulmuştu.
Türkiye-Yunanistan rotasının geçen yıldan bu yana büyük oranda kapatılmasıyla, çoğunluğu Afrika ve Orta Doğu'dan göçmenler Libya güzergahını kullanmaya başladı. 2016'da 5 bini aşkın göçmen Akdeniz'de boğularak can verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.