banner913
banner932
banner1012

Çakal arabanın altına sıkıştı

banner1020

Kanada'da Georgia Knox isimli bir kadın otomobilinin önünde sıkışıp kalan çakalla her şeyden habersiz 35 kilometre boyunca gitti

banner974
Çakal arabanın altına sıkıştı

banner971

Kanada'nın Alberta kentinde bir kadın Sabah işe gitmek için arabasıyla yol açıktı. Tam o sırada aniden önüne çıkan bir çakala çarptı.
Duyduğu çatırdı sebebiyle hayvanı öldürdüğünü, hatta üzerinden geçip çiğnediğini düşündü.  Ancak trafik ışıklarında durana kadar hiç bir şeyden haberi yoktu.
Yoldaki bir kadının kendidini uyardığını söyleyen Georgia Knox, hayatının en inanılmaz anıyla karşı karşıya kaldı. Araçtan indiği sırada aracın içine göçmüş halde kendisine bakan bir çakal gördü.
Olayın bir mucize gibi olduğunu anlatan kadın "35 kilometre onunla gitmiştim. Oradan çıkması için hemen bir uzmandan yardım aldım. Ufak yaralarla onu kurtardık" dedi. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.