banner913
banner932
banner1012

Bir servet için dövüşecekler

banner1020

banner974
Bir servet için dövüşecekler

banner971

Cumartesi günkü Mayweather-McGregor boks maçında işin ucunda unvan ve bu unvanın kemeri yok. Ama WBC maça adını "money belt" (para kemeri) verdiği bir ödül koydu. Timsah derisinden kemerin üzerinde 3 bin 360 elmas, 600 safir, 300 zümrüt ve 1.5 kilogram 24 ayar altın var.

Floyd Mayweather ve Conor McGregor, Cumartesi gecesi Las Vegas'ta ringde kapışacak...

  • Boks dünyasının merakla beklediği bu maçta işin ucunda bir dünya şampiyonluğu unvanı ve kemeri yok. Ama Dünya Boks Konseyi (WBC) bu dev maça bir kemer koydu.

  • WBC Başkanı Mauricio Sulaiman, "money belt" (para kemeri) adını verdiği kemeri iki boksörün katıldığı basın toplantısında tanıttı.

  • Timsah derisinden yapılan kemerin üzerinde 3 bin 360 elmas, 600 safir, 300 zümrüt ve 1,5 kilogram 24 ayar altın bulunuyor.

  • Kemerin maddi değeri henüz açıklanmadı. Ancak WBC'nin Mayweather-Pacquiao maçına koyduğu 1 milyon dolarlık zümrüt kemerden daha değerli olduğu konuşuluyor.

promote

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.