banner913
banner932
banner1012

Beyaz Saray unutulmaz hizmetkarına ağlıyor

banner1020

11 ABD Başkanı'na hizmet eden ve Beyaz Saray'ın en uzun süreli çalışanı olarak da bilinen Wilson Roosevelt Jerman, corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

banner974
Beyaz Saray unutulmaz hizmetkarına ağlıyor

banner971

Corona virüsünün merkez üssü ABD’de salgın paniği Beyaz Saray’a da sıçramıştı. ABD Başkanı Donald Trump’ın valelerinden birinde corona çıkmasının ardından Başkan Yardımcısı Pence’in basın sözcüsü de hastalığa yakalanmıştı.

Beyaz Saray’la ilgili bir corona haberi de eski çalışanlarından birinden geldi. Beyaz Saray’da en uzun süre çalışan isim olarak bilinen Wilson Roosevelt Jerman, corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

91 yaşındaki Jerman, uşak olarak çalıştığı sarayda 11 ABD Başkanı’na hizmet etmişti. 1957’de Dwight D. Eisenhower’ın ABD Başkanı olduğu dönemde Beyaz Saray’a giren Jerman, son olarak 2011’de Barack Obama döneminde kalp krizi geçirmesinin ardından emekli olmuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.