banner913
banner932
banner1012

Belçika’da binlerce öğrenci sokaklara döküldü

banner1020

Belçika'da binlerce öğrenci sokaklara döküldü. Ellerinde pankartlarla slogan atarak başkent Brüksel'de yürüyüş yapan öğrenciler küresel ısınmaya karşı harekete geçilmesi çağrısında bulundu.

banner974
Belçika’da binlerce öğrenci sokaklara döküldü

banner971

Ocak ayının son günü Belçika geniş çaplı bir yürüyüşe sahne oldu… Belçika’da binlerce öğrenci küresel ısınma ve iklim değişikliğine karşı yürüyüş gerçekleştirdi. Başkent Brüksel’de gerçekleşen yürüyüşte binlerce öğrenci ellerinde pankartlarla meydanlarda slogan attı.

On binlerce gösterici Brüksel'de yürüyüş gerçekleştirdi.

On binlerce gösterici Brüksel’de yürüyüş gerçekleştirdi.

Gençler, “Paranın yeşilini değil ağacın yeşilini istiyoruz”, “Gezegenimizi kurtarın, geleceğimizi kurtarın” ve “Her şeyi değiştirebilirsiniz ama gezegenimizi asla” yazan pankartlarla yürüyüş yapan 70.000’e yakın öğrenci benzer bir gösteriyi geçtiğimiz haftalarda da gerçekleştirmiş ve okul yerine sokaklara çıkarak yetkilileri göreve çağırmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.