banner913
banner932
banner1012

Aslan kız çocuğuna saldırdı

banner1020

Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde düzenlenen Bahar Festivali'nde, çocukların aslanla oynaması için kafesin kapıları açılınca dehşet yaşandı. Aslan bir anda köşeye sıkıştırdığı kız çocuğuna saldırdı ve o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

banner974
Aslan kız çocuğuna saldırdı

banner971

Suudi Arabistan'da festivalin organizatörleri 6 aylık olduğu belirtilen ancak bir insanı rahatça öldürebilecek güçte olan hayvanın kapılarını açtığında çocuklar içeri girdi ve bir süre aslanla birlikte koşturup oyun oynadılar. Ancak aslan, küçük bir kız çocuğunu kafesin köşesine sıkıştırdı ve oan üzerine saldırdı.

Korkudan ne yapacağını şaşıran kız ve etraftakiler çığlıklar atarak yardım isterken, bir adam gelip kızı aslanın pençelerinden kurtarmak için hayvanın kafasını tuttu ve kızı hayvandan ayırdı. Bütün bu korku dolu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Gösteri amaçlı oraya getirilen aslanın 6 aylık olduğu ve etkinlikten önce pençeleri söküldüğü için kıza fazla zarar veremediği öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.