banner913
banner932
banner1012

Arabasının camını kapatmak isterken açtı, ayı ısırdı

banner1020

Doğal parka giden bir Çinli, uyarıları dinlemeyip aracının penceresini açınca beklemediği bir saldırıya uğradı.

banner974
Arabasının camını kapatmak isterken açtı, ayı ısırdı

banner971

Çin'in başkenti Pekin yakınlarındaki bir doğal parkta, güvenlik uyarılarını dinlemeyen bir kişiyi arabasında ayı ısırdı.

Badaling Wildlife World parkında, uyarılara aldırmayıp, ayılara yemek vermek için duran adamın hafif yaralandığını belirtiliyor.

Geçen yıl aynı parkta, kaplanların saldırısına uğrayan bir kadın hayatını kaybetmişti. Olayın ardından parktaki güvenlik önlemleri artırıldı, ziyaretçi sayısı sınırlandı.

Yerel medyada yer alan haberlere göre, soyadının Çen olduğu açıklanan kişi, ayı yaklaşırken arabasının camını kapatmaya çalıştı. Ancak paniğe kapılarak camı tamamen açan ziyaretçi sol omzundan yaralandı.

Ziyaretçi saldırıdan sonra yaptığı açıklamada, "Camı açmam hataydı" dedi.

Bir park görevlisi, Çen'in park kurallarına uymadığını ve yasak olmasına rağmen hayvanı beslemeye çalıştığını söyledi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, saldırıdan önce Çen'in park görevlilerince camını kapatması için uyarıldığı görülüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.