banner913
banner932
banner1012

Airbus A320 uçağı 8 değil 18 dakikada düşmüş

banner1020

Dünya Haberleri › Airbus A320 uçağı 8 değil 18 dakikada düşmüş haberi Barcelonadan Düsseldorfa giderken Fransanın dağlık kesiminde düşen Airbus A320 tipi yolcu uçağıyla ilgili arama çalışmaları devam ediyor star.com.tr İlgili...

banner974
Airbus A320 uçağı 8 değil 18 dakikada düşmüş

banner971
Dünya Haberleri ›
Airbus A320 uçağı 8 değil 18 dakikada düşmüş haberi
Barcelonadan Düsseldorfa giderken Fransanın dağlık kesiminde düşen Airbus A320 tipi yolcu uçağıyla ilgili arama çalışmaları devam ediyor
star.com.tr
İlgili Foto Galeriler
150 kişiyi taşıyan uçak düştü
Alman havayolları şirketi Lufthansa'ya ait GermanWings havayolu şirketinin Barselona'dan Düsseldorf'a giden uçağının Fransız Alpleri'nin güneyinde düştüğü belirtildi. İspanya'nın Barselona kentinden saat 11.08'de kalkan uçak mürettebat ile birlikte toplam 150 kişiyi taşıyordu. Fransız yetkililer düşen uçaktan kimsenin sağ kurtulamadığını açıkladı.
 
8 değil 18 dakika içinde düşmüş
 
Independent'in geçtiği habere göre uçağın daha önce 8 dakika içinde düştüğü açıklanmıştı. Ancak yeni elde edilen bilgilere göre uçağın 8 değil 18 dakika içinde düştüğü bildirildi. Dışişleri Bakanlığı uçakta 3 İngiliz vatandaşı olduğunu açıkladı. Manchester yaşayan bir İspanyol kadının da öldüğü sanılıyor. Uçağın ilk kara kutusu bulundu ve inceleniyor. Çoğu Alman olan yolcuların 16'sı aynı okulda okuyan öğrenciler olduğu tespit edildi. Diğer yolcuların İspanya, Avustralya, Hollanda, Türkiye, Danimarka, Japonya ve İsrail uyruklu olduğu tespit edildi. Germanwings şirketinin mürettebatı kişisel nedenlerden dolayı dün hiçbir sefere çıkmadı. Müfettişler olayla ilgili olarak herhangi bir terör durumu olmadığını belirtti. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.