banner913
banner932
banner1012

Air Canada uçağı pistten çıktı

banner1020

Toronto’dan kalkan ve olumsuz hava koşulları altında piste sert bir iniş yaptığı belirtilen Airbus A320 tipi uçak, 133 yolcu ve beş mürettebat taşıyordu. AC624 sefer sayılı uçağın pistten çıkmasıyla ilgili açıklama yapan Air...

banner974
Air Canada uçağı pistten çıktı

banner971

Toronto’dan kalkan ve olumsuz hava koşulları altında piste sert bir iniş yaptığı belirtilen Airbus A320 tipi uçak, 133 yolcu ve beş mürettebat taşıyordu.

AC624 sefer sayılı uçağın pistten çıkmasıyla ilgili açıklama yapan Air Canada, yaralılarının durumunun ağır olmadığını duyurdu.

Yolcular, piste inerken bir elektrik hattına çarptığını iddia ettikleri uçağın durana kadar gövdesi üzerinde kaydığını belirtti.

Halifax havaalanı sözcüsü Peter Spurway, kaza sırasında havaalanında elektriklerin kesik olduğunu ancak iki olay arasında bağlantı olup olmadığını söylemedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.