banner913
banner932
banner1012

ABD’de kaza faciası: 11 ölü 7 yaralı

banner1020

ABD'nin Missouri eyaletindeki bir gölde bir tekne kazası yaşandı...

banner974
ABD’de kaza faciası: 11 ölü 7 yaralı

banner971

 Bir tekne batarken ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü en az 7 kişi yaralandı. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

  

Yetkililer, Missouri’deki bir gölde seyreden bir teknenin şiddetli fırtına dolayısıyla battığını açıkladı. Gemide çok sayıda çocuğun da olduğu 31 kişinin bulunduğu açıklandı.

Bölgeye çok sayıda dalgıç ekipleri gönderilirken, 11 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 7 kişinin de yaralandığı açıklandı. Yetkililer Table Rock isimli gölde meydana gelen olayla ilgili çalışmalara devam edilirken çalışmalar sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

screenshot2018-07-19at8-00-23pm

Görgü tanıkları iki yolcu teknesinin yan yana çarpışarak gittiğini ve burada yaşanan sürtüşmeden dolayı gemilerden birinin alabora olduğunu aktardı. Teknelerin amfibi olduğu yani hem deniz hem de karada ilerleme özelliğine sahip olduğu belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.