banner913
banner932
banner1012

AB'den Erdoğan hamlesi

banner1020

AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme arayışında olduğu bildirildi.

banner974
AB'den Erdoğan hamlesi

banner971

Associated Press Haber Ajansı, AB liderleri Tusk ve Juncker'in 25 Mayıs'ta gerçekleştirilecek NATO zirvesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme arayışında olduğunu aktardı. 

Almanya Başbakanı Merkel de, AB Konseyi Başkanı Tusk ile görüşmelerinin ardından, Türkiye ile AB arasında son dönemlerde artan gerilimi azaltmak için çaba göstereceklerini duyurdu. 

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin Türkiye'yi siyasi denetime alma kararının ardından Malta'da dün bir araya gelen Avrupalı liderler, Türkiye ile AB üyelik müzakerelerinin devamı ile diyaloğun arttırılması kararı almıştı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.