banner913
banner932
banner1012

80 ülkenin milli gelirini aşan nafaka

banner1020

Dünyanın en zengini olarak gösterilen Jeff Bezos ile eşi MacKenzie boşandı. Ayrılık sonrası MacKenzie, 35 milyar doları (Yaklaşık 200 milyar TL) bulan tazminat alacak. Bu tazminat miktarı Estonya’dan Kıbrıs’a 80 ülkenin milli gelirinden daha fazla!

banner974
80 ülkenin milli gelirini aşan nafaka

banner971

Dünyanın en zengini olarak gösterilen Jeff Bezos ile eşi MacKenzie boşandı. Ayrılık sonrası MacKenzie'nin 35 milyar doları (Yaklaşık 200 milyar TL) bulan tazminat alacağı bildirildi. Mackenzie bu bu boşanma tazminatıyla dünyanın en zengin üçüncü kadını oldu. Ayrıca Bezos’un 25 yıllık eşine ödediği tazminat miktarı, Bahreyn’in milli gelirine eşit. Estonya’dan Kıbrıs’a 80 ülkenin milli gelirinden ise fazla olma özelliği taşıyor.

Amazon’un kurucusu ve Washington Post'un sahibi Jeff Bezos ile MacKenzi eevliliklerini noktaladı. Rekor boşanma anlaşmasının ayrıntılarını MacKenzie Bezos Twitter hesabından duyurdu. MacKenzie Bezos, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Boşanma sürecinin Jeff ile karşılıklı birbilerine destek olarak sona ermesinden memnuniyet duyduğunu' söyledi. Boşanma anlaşması öncesi Jeff Bezos'un Amazon'daki hisselerinin oranı %16,3'tü. Bezos bu oranın %75'ini elinde bulundururken, boşandığı eşi MacKenzie'ye de geri kalan %25'lik kısmı geçmiş oldu. Bu anlaşmaya göre MacKenzie Amazon'daki hisselerin %4'ünü koruyacak ve Washington Post gazetesi ile uzay seyahati şirketi Blue Origin'deki hisselerinin de tümünü Jeff Bezos'a devredecek.

Boşanmanın ardından MacKenzie 35 milyar doları bulan bir tazminat alacak.

Bezos’un 25 yıllık eşine ödediği bu tazminat miktarı, Bahreyn’in milli gelirine eşit. Estonya’dan Kıbrıs’a 80 ülkenin milli gelirinden ise fazla olma özelliği taşıyor.

Mackenzie bu boşanma tazminatıyla Francoise Bettencourt Meyers ve Alice Walton'ın ardından dünyanın en zengin üçüncü kadını oldu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.