banner913
banner932
banner1012

100 Türk işçisi IŞİD yüzünden tahliye edildi

banner1020

El Arabiya’nın haberine göre, başkent Cezayir yakınlarındaki Kabilye bölgesinde bir yol şantiyesinde çalışan 100 kadar Türk işçisi, Tunus’taki müze katliamından esinlenen Cezayirli IŞİD militanlarının da benzer bir katliam...

banner974
100 Türk işçisi IŞİD yüzünden tahliye edildi

banner971

El Arabiya’nın haberine göre, başkent Cezayir yakınlarındaki Kabilye bölgesinde bir yol şantiyesinde çalışan 100 kadar Türk işçisi, Tunus’taki müze katliamından esinlenen Cezayirli IŞİD militanlarının da benzer bir katliam yapabileceğinden endişelenen güvenlik kuvvetleri tarafından geçen cumartesi günü tahliye edildi. Cezayir güvenlik yetkilileri, tahliyenin önlem amaçlı olarak yapıldığını duyurdu.

Cezayirli bir güvenlik yetkilisi, özellikle yabancıların IŞİD için potansiyel hedef oluşturduğunu belirterek, tahliye önleminin bu çerçevede alındığını bildirdi.

Türk işçilerinin çalıştığı Kabilye bölgesinde geçen yıl bir Fransız turist IŞİD militanları tarafından kaçırıldıktan sonra kafası kesilerek öldürülmüştü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.