banner913
banner932
banner1012

Dr. Fazıl Küçük Vakfı’ndan imza günü

banner1020

Dr. Fazıl Küçük Vakfı’nın yayınladığı ve Akile Ruh Ekizoğlu ile Nihat Ekizoğlu’nun derlediği “Kendi Anlatımı ile Dr. Fazıl Küçük’ün Anıları” kitabı için imza günü düzenleniyor.

banner974
Dr. Fazıl Küçük Vakfı’ndan imza günü

banner971

 

Dr. Fazıl Küçük Vakfı’ndan yapılan açıklamaya göre, 16 Ekim Çarşamba günü saat 17.00’de Dr. Fazıl Küçük Müzesi’ndeki imza gününde kitabın satışı da yapılacak. 
Kıbrıs Türkünün Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün hayatını ve verdiği özgürlük mücadelesini konu alan kitap, kendi anlatımıyla kaleme alındı.
Bu kitabın tanıtımında, “O’nun halkçı, mücadeleci, özgürlükçü, azimli ve ısrarcı, birlik ve beraberlik taraftarı, Atatürkçü, yenilikçi, samimi, yardımsever, güvenilir, vatansever kişiliğini bulacak ve O’nu daha yakından tanıyıp çok daha fazla seveceksiniz” deniyo

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlhan - 4 yıl önce
1. "Kendi anlatımıyla Fazıl Küçük" kitabı internetten nasıl sipariş verilebilir?
2. Müzedeki Fazıl Küçük videosu internetten nasıl izlenebilir?

Teşekkür ederim.