banner913
banner932
banner1012

Zirvenin hakimi Özeren

banner1020

Ferdi Darts Şampiyonası tamamlanırken, Binatlı Spor Kulübü’ne geçmişte hizmet veren kişiler adına düzenlenen turnuvada birinciliği Salım Özeren, ikinciliği Mustafa Behlül, üçüncülüğü Tonguz Çakmak elde etti

banner974
Zirvenin hakimi Özeren

banner971

Güzelyurt Darts Birliği (GDB) tarafından düzenlenen Ferdi Darts Şampiyonası tamamlandı. Sponsorluğunu Binatlı Spor Kulübü’nün yaptığı ve on ayaktan oluşan turnuvada Salım Özeren şampiyon oldu.

Binatlı Spor Kulübü’ne geçmişte hizmet veren kişiler adına düzenlenen turnuvada ikinciliği Mustafa Behlül, üçüncülüğü Tonguz Çakmak elde etti.

Turnuvaların tamamlanması ile birlikte kısa bir açıklama yapan Binatlı Kulüp Başkanı Başkanı Orsel Neşe, organizasyonu yapan GDB Başkanı Emir Kasapoğlu ile yöneticilerine ve turnuvalara katılım gösterip katkı koyan herkese teşekkür etti. Bu tip anlamlı organizasyonları her zaman destekleyeceklerini vurgulayan Neşe, başarılı olan sporcuları kutladı.

10 ayaktan oluşan GDB Ferdi Darts Şampiyonası’nda ilk sekiz şöyle: 

1.Salim Özeren

2.Mustafa Behlül

3.Tonguz Çakmak

4.Kurtuluş Gamla

5.Hüseyin Orakçıoğlu

6.Faik Amcaoğlu

7.Evren Balıkcı

8.Mehmet Özçalıcıoğlu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.