banner913
banner932
banner1012

Güzelyurt’ta başarılılar ödüllendirildi

banner1020

Güzelyurt'ta yapılan Darts Birliği Ödül Gecesi Balosu’nda son iki sezonda başarılı olan sporcu ve takımlara ödülleri takdim edildi. Puanlı ferdi şampiyonada mutlu sona ulaşan Salim Özeren’e de kupası verildi

banner974
Güzelyurt’ta başarılılar ödüllendirildi

banner971

Güzelyurt Darts Birliği (GDB) son iki yılda gerçekleştirdiği faaliyetlerinin ödüllerini geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği ödül töreni ile sahiplerine verdi.

Güzelyurt'ta bulunan Gökkuşağı Restorant’ta yapılan ödül gecesi balosunda son iki sezonda başarılı olan sporcu ve takımlara ödülleri verildi. Son iki sezonda şampiyonlukları Aygün Giyim Spor Derneği ile Binatlı Yılmaz Spor Kulübü elde etti. GDB organizasyonunda, BYSK sponsorluğunda gerçekleşen puanlı ferdi şampiyonada mutlu sona Salim Özeren ulaştı.

Gecede GDB'ye katkı koyan aileler yanında sezon sonlarında dereceye giren  bölge takımları kulüp, dernek ve kuruluşlara ödüllerini bölge milletvekillerinden Dr. Hüseyin Erçal, Armağan Candan, Güzelyurt Belediyesi Başkanı Mahmut Özçınar, Osman Bican, Uğur Saygılı, Hasan Kalkanlı, BÜY Kulüp Başkanı Mehmet Kadri, Binatlı Spor Kulübü Başkanı Orsel Neşe ve Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu verdi.

Ödül alan takım ve sporcular şöyle:

2015-2016 Beşli Takımsal Dars Etkinliği

1.Aygün Giyim Spor Derneği

2.Baf Ülkü Yurdu

3.Çamlıbel

2016-2017 Beşli Takımsal Darts Etkinliği

1.Binatlı Spor Kulübü

2.Baf Ülkü Yurdu

3.Yayla

Ferdi Şampiyona

1.Salim Özeren

2.Mustafa Behlül

3.Tonguz Çakmak

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.